24.9.2022

himassa.net

kotisohvalla keksittyjä uutisia ´_'

Tipaton tammikuu

1 min read

Operaattoreiden Vapautusrintama OVR on huolissaan tipaton tammikuu -perinteen vaikutuksista operaattorikuntaan. ”se aiheuttaa yhteisössä levottomuutta. Joidenkin yksilöiden on tavattu ottavan jopa ylitöitä täyttääkseen alkoholin jättämää aukkoa ajankulussaan”, kertoo toiminnanjohtaja Kari-Pekka Tullimäki.
OVR on suunnitellut pystyttävänsä työläisten vaellusreitin varrelle ’mustikkakeittokojuja’ jo tammikuun alkupuolen aikana sloganilla ”havuja perkele, ei Virpi Kuitunenkaan pelkällä jumpalla pärjää”. Sen uskotaan vaikuttavan työläisten asenteisiin. ”meille tulee myös Johanna Tukiainen eroottisen tanssiesityksensä kera”, iloitsee Tullimäki. ”sen luulisi saavan kovapäisimmänkin karjun ryyppäämään.

Muita uutisia

Vastaa