Musiikki

Biisiprojekti – Intro

Tänään heräsin aamulla viemään autoa jakopään hihnaremppaan. Hieno auringonpaiste ja pikkupakkanen, vaimoke ja koirat mukana. Itsellä vitullinen flunssa, mutta muten ei kyllä bluesin sanoja saa noista keleistä aikaan. Eikä taida saada sanoja aikaan nokkaremmin vaihdostakaan, joten siirryn tekemään introa.
LogicSiinähän pitää olla varmaan jotain pulputusta ja tyhmiä & huonoja syntikoita, joita soitetaan Logicin pianorollilla, koska tuskin jaksan kaivaa DX7:aa laatikostaan. Siitä on muuten yksi kosketin poikki (D), otetaan vastaan jos löytyy ylimääräisiä. Potkaisin siihen kerran vahingossa kännipäissäni koiran puruluun, kun se nojasi seinään. Sattui myös varpaaseen.
Palaan asiaan pulputuksia tehneenä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *