Musiikki

Final Curtain for certain

No niin. Kaikkihan tietää että mä oon vitun epäsovinnainen jätkä, enkä kuuntele yhtään vitun neuvoa missään miksausasioissa, livenäkin lätkin todistetusti näpeille, jos yritetään tulla neuvomaan tai kamojaan pelastamaan. Jos mut on sinne minne pyydetty (ehkä virhe), niin vittu mä kyykkään ne kamat, ne saatana tottelee mua. Mä en oo mikään tekniikan orja.
Joo, se alkupuheesta. Tää hommahan kuulosti tosi kliiniltä, koska tää ei oo äänitetty missään ihan vitun rumassa itäsaksalaisessa betonikolossissa, vaan vitun synkässä Porvoolaisessa betonikuutiossa, joten nyt pitää feikata. Äänitetään koko paskaa yhellä konkkamikillä, vedetään se vitun itäsaksalaiseen aamumuroon missä on spermaa ja oksennusta, pyöräytetään kiinalainen wokkidelay ja kanadalainen stereoefekti, yhtään tietämättä mitä tässä oikeen tehdään. Okei vähä EQ:lla pahimpaa paskaa pois, niitä nyt ei olis voinu antaa anteeks, mutta RUMAA KU SAATANA!
[audio:https://himassa.net/himassa/wp-content/uploads/2009/02/final-curtain-rupi.mp3]
Sit se sekotetaan meidän alkuperäseen posliinipilluun, volat kohilleen, ja avot, ihan ku soitettais Luftwaffen lentokonehallissa. No okei, pommitusten jälkeen, mutta anyway käyttäkää mielikuvitusta, tai yrittäkää ees olla mieliks.
[audio:https://himassa.net/himassa/wp-content/uploads/2009/02/final-curtain-1b.mp3]
ps: join muuten kaljaa koko yön tsihi.

About Author

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *