Tyhmät

Missä Sohwa on??

Korviimme on kantautunut huolestuttavia uutisia The Sohwan olinpaikasta. Nimimerki Bald Anus, itsekin sohwaa istuneena, kertoo suruissaan:
“Tuosta vasaran sohvasta sen verran, kun jäsen Lennu erehtyi luulemaan, että sohva voi hyvin. Minähän tuon joskus raahasin Hiukkavaaran toisesta kasarmista toiseen. Lähes vuoden päivät se meidän kämpillä olikin, monesti persiimme lepäsivät tuolla sohvalla porukalla Nintendoa pelaten.
Jostain syystä bändikaverit eivät siltikään pitäneet tästä sohvasta ja he roudasivat sen sitten kasarmi nelosen pihalle. Näin sohvan siinä pihalla joskus, nykyisestä olinpaikasta ei tietoa. Ikävöin sitä sohvaa.”
Jos teillä on tietoa sohwan uudesta olinpaikasta, ja mahdollisesti siinä istuskelevista uusista perspillukkaista, raportoikaa havainnot välittömästi lähimmälle himassa.netille.

About Author

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *