Kotimaa,  Tyhmät

RIP tipaton tammikuu 3.1.-31.1.

“Nyt se on täytetty”, sanoi joku viisas aikoinaan, en muista kyllä mihin viittasi. Tipaton oli kyllä melkoista kärsimystä, syvältä sisältä syövää tuskaa ja ankeutta, virikereseptorit mädättävää ylitsevuotavaa tylsyyttä. Mutta nyt se on ohi.
Mä näin muuten siitä untakin. Lupasin unissani uutenavuotena 2011 olla dokaamatta koko vuonna ja scientologithan on rakentanu sen jonkun helvetin avaruusaluksen, kun tulee maailmanloppukin 2012, tai mikä vitun uusi aika tai jotain.
No tottakai mä silloin, kun voinhan jo dokata, onnistun könyämään kännipäissäni jotenkin sinne laivaan mukaan. Sit siellä heiluessani oksennan ohjauspaneeliin, ja piip piip hälytysvalot vilkkuu, alus lähtee käsistä ja joku Spock-korvainen nörtti yrittää hätäpäissään hanska-ajolla luotsaa sitä avaruuden titankikkia ja siinä ohimennessä se pannuttaa jupiter 10 -luotaimeen ja ne kultaiset ihmisfiguurilaatat höyrystyy.
No se kippo jatkaa hoippumista kohti aurinkoa ja mä onnistun pelastautumaan hirveessä kankkusessa ja ilman juomaa ainoaan pelastuskapseliin Tom Cruisen kanssa ja oon silleen “hei sori nyt hei, mut kato kaikkee voi sattuu ku ottaa hattuu – ei sulla olis mitään zip zip? *tölkinavauselkeitä*”
Kapseli laskeutuu takaisin maahan Porvoon Nevadan eteen ja mä hyökkään sinne että “ette jätkät VITTU arvaa missä MÄ olin eilen!” Sitte siinä parantelukaljoja ottaessa kelailen, että tosiaan se hirvee lössi niitä scifilarppaajia oikeesti sukelsi sinne aurinkoon sillä varmaan vittu seittemänsadan miljardin häkkyrällään – paitsi Tom Cruise, joka istuu vieläkin ulkona siinä tinakupissa metrinen kärkkäri otsassa, kun ei se päässykkään uuteen uljaaseen maailmaan. Vaan Porvooseen.
Voi pojat, kaikenlaista. Entäs mopot? Ne vasta onkin, don’t get me even started..

About Author