Kotimaa

Dying Fire

Jee, Soundin Demoefekti suitsuttaa 😀
“DYING FIRE
Porvoolainen Dying Fire on hämmästyttävän osuva esimerkki siitä, kuinka heavy on kolonisoinut suomalaiseen kevyen musiikin ilmastoa. Nykyäänhän heavykitarat soivat lähes jokaisessa radioiskelmässä ja ipanatkin kuuntelevat mieluummin mättöä kuin heille sopivaa lallattelua. Dying Dire määrittää tyylisuunnakseen melodisen powermetallin, vaikka sen musiikki on perusrokkia. Varsin sovinnaista, ja jopa iskelmällistä sellaista. Toki kitaroissa on tarpeettoman yliohjatut ja kompressoidut särösoundit, ja sävelkulut ovat niitä kohtalokkaista sekvenssejä, joiden tahdissa baareissa itketään tuoppiin. Tämä möhkäle liikkuu miltei hurriganesmaisen suoraviivaisesti eteenpäin, ja solisti Mika ”Singer” Lönnström ärjyy päälle niin tuimasti kuin suinkin, mutta melko valjuksi kokonaisuus jää. Taustabändi osaa kompata ja myös vähän tiluttaa, mutta mitään muuta maininnan arvoista siinä ei ole.”
http://www.soundi.fi/demoefekti

About Author