Tyhmät

Poimintoja tyhmistä ja huonoista vitseistä 2

Nimimerkki
Informaatiokameli
kertoo:

Päiväkodin vieressä oli ollut koko päivän auto, jonka sisällä istui mies suu aivan vitun auki. Päiväkodin lapset ja hoitajat olivat ihmetelleet, mitä mies teki autossa ja miksi tämän suu oli niin vitun auki aivan koko ajan. Työpäivä oli jo päättymässä ja melkein kaikki lapset oli haettu koteihinsa, kun viimeisenä töissä oleva hoitotäti päätti mennä katsomaan, oliko autossa istuvalla miehellä jokin hätänä. Otettuaan ensimmäisen askeleen kohti autoa, miehen pää kääntyi autossa katsomaan hoitotätiä. Hoitotätiä alkoi vähän pelottamaan, mies kun oli ihan saatanan pelottavan näköinen suu ihan vitun auki. Kävellessään lähemmäs autoa, autossa oleva mies alkoi pudistamaan päätään yhä lujemmin ja lujemmin, kuin haluten sanoa hoitotätille, ettei tulisi lähemmäs. Täti kuitenkin käveli auton vierelle ja koputti ikkunaan. Mies ei avannut. Autosta kuului vaimeaa ääntä ja hoitotäti laittoi uteliaana korvansa auton ikkunaa vasten vain havaitakseen kauhean totuuden mysteerin takana;
Mies karjui.

About Author

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *