Yleinen

Kauppaan vähän poistoja

Luovuin tuossa treenitilastani ja nyt paikat tursuaa kotona kaikenlaisia hilavitkuttimia. Sen lisäksi haluaahan sitä aina ostella sitten uusia hilavitkuttimia. Hintoja on yritetty spottailla windowsin arviointisivuilta (Reverb, eBay yms.), mutta jos sinulla on jokin hyvin perusteltu arvio miksi haluaisit maksaa enemmän, olet vapaa keskustelemaan asiasta.

En välttämättä ehdi ihan samalla minuutilla vastaamaan tiedusteluihin, koska en tee tätä kappalemyyntiä työkseni, joten olethan kärsivällinen. Tarkistan sähköpostin noin kerran päivässä, ehtiessäni. Mutta pyrin aina vastaamaan. Myös keskustelun puolella (Huoneet) voi ns. julkisesti ihmetellä maailman menoa.

https://himassa.net/kauppa

About Author

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *